dimecres, 26 d’agost del 2020

Cinc temporades i dos clubs: el contracte que estudia oferir-li el City a Messi

Hores més que complicades per als culers, però il·lusionants per a altres aficionats del futbol. Una de les aficions que encara s'està fregant els ulls i encara no es creu que pugui acabar fitxant Leo Messi és la del Manchester City. I el club anglès ja tindria el seu pla de contracte preparat.
Segons informa ESPN, el City estaria preparant un contracte a llarg termini que seria de 5 temporades però en dos clubs diferents. Aquesta propera temporada i les dues següents, fins l'any 2023, estaria jugant a la Premier League amb el Manchester City sota les ordres de Pep Guardiola. I després, ja canviar de club i anar al New York City.
messi da luz efe
Messi a l'Estádio da Luz
Aquest canvi de club no comportaria cap traspàs ja que els dos clubs estan sota la mateixa propietat, el City Football Group. 3 anys al City i 2 més a Nova York per posar punt i final a la seva carrera com a futbolista a la MLS nord-americana.
T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada