dimarts, 15 de desembre del 2015

La CECOT, "il·lusionada" amb l'Estat propi

La CECOT, "il·lusionada" amb l'Estat propi

El president de la patronal assegura que els empresaris veuen amb bons ulls la creació d'estructures d'Estat, després d'una reunió amb ERC

La reunió entre la CECOT i ERC, a Terrassa
La reunió entre la CECOT i ERC, a Terrassa   |   A.M. / ACN
El president de CECOT, Antoni Abad, ha assegurat aquest dimarts al matí que els empresaris veuen amb bons ulls la creació d'una República catalana. Així ho ha exposat a la premsa després d'una reunió entre la patronal, el candidat d'ERC, Gabriel Rufián, i el president del partit, Oriol Junqueras, a la seu de la CECOT a Terrassa. "La possibilitat de tenir un Estat propi i crear noves estructures d'Estat il·lusiona", ha dit.
Abad ha assegurat que les empreses catalanes "no podem continuar com fins ara", per justificar que entre les solucions que es busquen, n'hi ha una, la de crear una República catalana, que les empreses de la CECOT veueun com una "oportunitat per a tenir un país millor, modern de debò". En aquesta línia ha afegit que "el país que ara tenim no és el que volem ni el que necessitem".
Les propostes d'ERC

El candidat d'ERC ha aprofitat el contacte amb la premsa per exposar les propostes del seu partit: "Volem deixar de tenir un Estat en contra per tenir un Estat a favor, un Estat propi, que estigui a favor de la gent, dels empresaris".

Així, Rufián ha detallat que ERC lluitarà per aconseguir una treva fiscal de 5 anys per als nous autònoms, i que puguin deixar de pagar "la llum més cara de tota Europa". A més, ERC proposa accedir al cooperativisme energètic i acabar amb la morositat que acaba amb les petites empreses i els autònoms.

"Qui no compleixi la llei de morositat, no accedirà a les licitacions públiques", ha afegit Rufián. "Volem crear un banc d'inversions públic real per industrialitzar el país", ha proposat el candidat republicà, que ha reiterat que cal dignificar la xarxa empresarial de la petita i mitjana empresa, "el motor econòmic d'aquest país".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada